Știri ITTECHTelefoane

Cât de ușor de reparat este un iPhone XR

Telefoanele iPhone n-au tocmai cea mai bună reputație pentru ușurința lor de reparare, atât pentru că tind să fie construite ocazional în metode mai neortodoxe, cât și pentru că Apple va trimite poliția după cine încearcă să le repare fără voia lor, prin anumite regiuni din lume.

Unul din cele mai noi modele din această serie este iPhone XR, cel mai ieftin din generația curentă. Iar cei de la iFixit s-au gândit să vadă cam cât de ușor poate fi desfăcut acest dispozitiv, și reparat, în cazul în care dispozitivul are vreo problemă.

Rezultatul este destul de bun. Poate că nu ar fi tocmai grozav, primind doar nota 6, ceva ce este cam un standard pentru telefoanele produse de către Apple. Singura critică majoră aduse de iFixit este cea că folosirea sticlei pe ambele părți ale telefonului va duce la crăparea sa de zor, iar înlocuirea sticlei nu poate fi făcută fără a schimbarea șasiului întreg.

Important este că ecranul în sine, în cazul în care este făcut țăndări, poate fi schimbat fără prea multe probleme, iar bateria este ușor de accesat. Ce e drept „ușor de accesat” este un termen relativ pentru un dispozitiv făcut să nu fie reparabil decât cu șurubelnițe foarte fistichii, dar este departe de a fi un dezastru.

[iFixit]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button