Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECHTelefoane

Cât de robust este noul Motorola Razr?

Noul telefon Motorola Razr și-a făcut apariția pe piață luna aceasta, aducând numeroase întrebări despre cât de practic poate fi un telefon mid-range cu preț de 1500 și ceva de euro. Și, desigur, cât de rezistent poate fi un astfel de dispozitiv, având în vedere reputația modelelor ce se folosesc de un ecran pliabil.

Eh, lumea pare să fi vrut tare mult să verifice rezistența sa, pentru că prin magazine modelele de testare deja încep să arate nu tocmai grozav, ecranul fiind deja degradat în unele cazuri. Fiind flexibil și acoperit cu un strat de plastic, nu este tocmai super-rezistent la zgârieturi. Nu doar asta, dar praf, nisip și alte particule pot intra destul de ușor în spatele ecranului din cauza designului său. Panoul OLED nu este fixat în carcasa telefonului, permițându-i să se îndoaie într-o buclă atunci când este închis, evitându-se astfel apariția unei dungi acolo unde ecranul este pliat.

Însă tocmai această trăsătură de design poate provoca ceva probleme, ecranul fiind ușor de agățat în margini și fiind pe cât de fragil poate fi o folie de plastic subțire. Apo ar mai fi și balamaua în sine, care pare să cedeze după aproximativ 27 de mii de acționări, cu mult sub ceea ce a demonstrat anul trecut Galaxy Fold.

Ca urmare, dacă sunteți suficient de înstărit încât să puteți justifica achiziția unui astfel de telefon, probabil ar trebui să îl țineți pe post de bibelou, sau să nu îl defaceți prea des.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button