Știri ITTECHTelefoane

Cât de rezistent este Vivo Nex S?

Acum că Vivo Nex S a început să își facă apariția prin diverse colțuri ale lumii, lumea a început să se întrebe „Oare cât de rezistent poate fi acest telefon?”. Iar răspunsul pare a fi „Destul de bun”.

Canalul de Youtube JerryRigEverything a efectuat un test de rezistență pe Vivo Nex S, descoperind că deși ecranul este gigantic, are suficient de multă rezistență la zgârietură, până și la foc, încât să nu cedeze la uzul de zi cu zi. Telefonul poate fi până și forțat fără a se rupe sau îndoi ireversibil, având suficientă întărire în carcasă.

Camera a fost văzută inițial ca o posibilă problemă. În testele efectuate în clipul de mai sus, nu părea să se blocheze sau să se defecteze în cazul în care utilizatorul încearcă să o forțeze să se retragă sau să rămână extinsă la comanda de retragere. Din păcate, nu a fost efectuat un test cu ce s-ar întâmpla dacă telefonul este scăpat pe camera extinsă, sau dacă aceasta ar fi lovită de o margine. Carcasa sa este din metal, dar ansamblul motorizat responsabil pentru operarea sa ar putea fi defectat.

Nu a fost testată nici expunerea la foc a senzorului de amprentă de sub ecran… nu că așa ceva s-ar întâmpla prea des, dar măcar ar fi fost interesant de văzut rezultatul.

 

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button