TECHTech&ITTelefoane

Cât de rezistent este OnePlus 7 Pro?

Noul telefon OnePlus 7 Pro și-a făcut apariția săptămâna aceasta, așa că o serie de întrebări foarte importante au acompaniat lansarea. Una dintre ele este „Cât de rezistent poate fi acest nou telefon?”.

Răspunsul vine, iarăși, de la JerryRigEverything, și este un răsunător „Foarte”. Ca urmare a testelor efectuate asupra telefonului se poate trage fără mari probleme concluzia că un OnePlus 7 nu prea se va defecta în vreun fel în timpul uzului de zi cu zi. Puteți chiar să țineți ecranul sub o flacără deschisă timp de aproape un minut fără să pățească ceva.

Singurul aspect al telefonului care ar părea de parcă poate reprezenta o problemă structurală ar fi camera motorizată, ce în mod normal stă ascunsă în carcasă când nu este folosită. Însă testarea sa a ajuns la concluzia că este cam greu de stricat accidental, iar în momentul în care telefonul este scăpat din mână, această cameră chiar se retrage rapid pentru a evita impactul cu solul.

Faptul că telefonul, în funcție de configurație, costă între 700 euro și 820 euro cu siguranță va face rezistența sa și mai îmbucurătoare pentru cei cu tendința să tot „accidenteze” telefoane. Faptul că duce lipsa unui jack audio, a suportului pentru un card SD, a unei baterii detașabile, dar și a rezistenței garantate la apă/praf, nu reprezintă tocmai ceva ideal. Dar măcar are un ecran de 90Hz cu un senzor de amprente rapid integrat în el, și un sistem de operare care nu este umplut cu gunoi.

[Youtube]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button