Telefoane

Cât de rezistent este Nokia 6?

Telefoanele Nokia din zilele de altă dată sunt adesea lăudate ca fiind indestructibile, adesea de oameni care n-au ciocnit vreodată un 3310 de un Philips Savvy. Dar cât de rezistentă este noua generație de telefoane sofisticate lansate sub marca Nokia?

Canalul de youtube JerryRigEverything a realizat un test detaliat al rezistenței telefonului, oferind câteva detalii despre durabilitatea noului telefon.

Dacă nu aveți răbdare să vă uitați la tot clipul, voi face un rezumat. Nokia 6 a fost numit unul dintre cele mai rezistente telefoane ale anului. Este făcut aproape în totalitate din metal, având o durabilitate foarte mare ce îl face imposibil de îndoit în condiții normale.Ecranul său nu poate fi zgâriat cu ușurință și nici senzorul de amprentă. Camera este protejată de o sticlă similară, care ar trebui să împiedice deteriorarea sa accidentală.

Practic, singura parte slabă a telefonului care a fost găsită este materialul textil care acoperă difuzorul frontal, care ar putea să se desprindă cu timpul. Desigur, dacă ar fi să îl dați de toți pereții și să încercați să spargeți gresii cu el, probabil ar trebui pregătiți și un telefon de rezervă, dar pentru uzul de zi cu zi pare a fi pe cât de rezistent ține minte lumea că a fost și Nokia 3310.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button