Telefoane

Cât de rezistent este LG V30?

LG V30 a fost lansat în cele din urmă, oferind amatorilor telefoanelor high-end o nouă opțiune de upgrade de la dispozitivul lor existent.

Fiind un telefon destul de scump, există așteptarea ca telefonul să fie destul de rezistent, iar testele de până acum arată destul de bine.

Canalul de Youtube JerryRigEverything a efectual tradiționalul test de rezistență al dispozitivului, acoperind îndoirea dispozitivului, arderea ecranului și zgârierea sa. LG V30 este construit predominant din metal și din sticlă dură, ceea ce îl face foarte rezistent la zgârieturi. Până și scrijelitul marginilor nu va avea cine știe ce efect, deoarece metalul nu este vopsit, așa că orice daună doar va expune mai mult metal. Sticla este la fel de rezistentă ca cea de la iPhone sau Samsung Galaxy, încadrându-se în normele industriei.

O parte ce nu a mers prea bine a fost testul rezistenței senzorului de amprente. Acesta poate fi zgâriat, iar de la un anumit punct nu va mai funcționa. Alte telefoane au senzori care fie nu se pot zgâria, fie vor continua să funcționeze în ciuda defectării lor.

La testul de îndoire telefonul a dat semne de ceva deformare, dar nu a fost permanentă, iar carcasa a revenit la forma originală fără ca sticla să se desprindă. Pixelii ecranului vor fi defectați permanent dacă sunt expuși la flacără deschisă, așa că probabil nu ar trebui să faceți asta.

Per tota, este un telefon destul de rezistent. Din păcate, acest gen de teste nu includ trântirea sa pe o gresie sau izbirea sa de o bucată de metal, cunoscut și ca testul de „frână bruscă în autobuz”.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button