MORE

Cat de rezistent este LG G5

LG G5 are un design foarte inedit, bateria sa fiind detasabila de parca ar fi incarcatorul unui pistol. Din acesta cauza, s-ar crede ca n-ar avea tocmai cea mai buna integritate structurala, totusi, telefonul are ceva surprize pregatite pentru posesorii sai.

Canalul de Youtube JerryRigEverything a realizat un test amanuntit al rezistentei telefonului, acoperind zgarierea, indoirea si chiar arderea.

In ceea ce priveste zgarierea, chiar daca ecranul are un strat de sticla destul de subtire, ofera cam acelasi nivel de protectie precum majoritatea celorlalte telefoane. Sticla care acopera camerele este mai rezistenta, protejand bine senzorii. Restul corpului este facut din plastic, asa ca se poate zgaria usor. Totusi, chiar daca este zgariat complet, senzorul de amprente functioneaza fara probleme.

La ardere, stratul subtire care apara ecranul nu este suficient cat sa protejeze LED-urile pentru mai mult de cateva secunde, lasand semne vizibile de arsura, unele LED-uri fiind permanent albite.

La indoire se astepta ca LG G5 sa esueze complet, bucata de carcasa care tine bateria aratand de parca s-ar rupe. Totusi, chiar daca arata de parca este in pericol sa ramai cu ea in mana, revine la pozitia sa initiala fara nici un fel de problema.

Simplu spus, LG G5 este solid.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button