Telefoane

Cât de rezistent este iPhone X

Ați avut ocazia să vedeți vineri dimineața un unboxing în direct la Zon@ IT a mult așteptatului iPhone X, alături de câteva teste și prime impresii despre noul telefon.Mai sunt însă numeroase întrebări care vor fi elucidate abia în momentul unui review. Cum ar fi întrebarea a cât de rezistent poate fi acest telefon, din moment ce este compus în mare parte din ecran.

Răspunsul exact vine de la canalul de Youtube JerryRigEverything, care a avut curajul să maltrateze un iPhone X pentru a vedea exact cât de rezistent poate fi.

Telefonul se prezintă foarte bine, fiind construit cu un cadru de oțel inoxidabil care nu poate fi îndoit manual, iar fiecare parte a sa este acoperită cu un strat de sticlă suficient de rezistentă încât să nu fie zgâriată de majoritatea obiectelor găsite în buzunar. Există însă o mică problemă din cauza sticlei. Fiindcă toată partea din spate este acoperită de ea, atunci când telefonul este scăpat ar exista o șansă bună ca sticla să se se crape.

Înlocuirea sa din păcate nu este tocmai ieftină. Conform Apple, înlocuirea sa înlocuirea sa poate costa până și 500 de dolari. Telefonul tot va funcționa și fără ea, din moment ce este doar o componentă estetică, dar poate afecta rezistența dispozitivului la apă. Atât timp cât nu îl trântiți la pământ, sau pe materiale precum granit sau altele cu o duritate mai mare, ar trebui să fie în siguranță.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button