Telefoane

Cât de rezistent este Honor 6X?

Honor 6X este un telefon recent lansat de Huawei pentru cei care nu își permit tocmai un model high-end, dar tot vor ceva care să vină cu specificații destul de solide. Dar cât de solid este telefonul în sine aflăm abia acum.

Canalul de Youtube JerryRigEverything a realizat un test de anduranță pentru Honor 6X, din care reiese că telefonul poate că nu este chiar atât de rezistent pe cât pare la prima vedere. Un aspect notabil este că ecranul are rezistență la căldură, sticla nu se sparge greu, iar camerele principale sunt acoperite de un material foarte rezistent. Dar în rest, telefonul nu rezista prea bine.

Sticla care acoperă ecranul nu rezistă prea bine la zgârieturi, senzorul de amprente se poate zgâria până la punctul la care devine neutilizabil, dar cel mai rău lucru a fost ușurința cu care poate fi îndoit. Chiar dacă are un capac din metal, acesta este prins foarte firav de telefon, fără nici un șurub, așa că nu îi adaugă nici un fel de rezistență structurală. Iar ecranul IPS este foarte ușor de îndoit și de rupt, chiar dacă sticla revine la forma sa inițială.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button