TECHRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTelefoane

Cât de rezistent este Galaxy Z Flip?

Destul

Acum că s-a ivit a doua încercare a celor de la Samsung de a face un telefon pliabil, s-a ivit o întrebare foarte importantă: „Cât de ușor îl stric?”.

Răspunsul pare a fi „Necesită ceva efort în unele condiții, dar nu prea mult la altele”. Canalul de youtube JerryRigEverything a făcut ceea ce face în mod normal când apare un telefon noul. Îl strică. În acest caz, telefonul s-a dovedit a fi destul de robust în ceea ce privește construcția sa generală, balamaua fiind ceva mai rezistentă ca cea folosită de noul Razr de la Motorola.

Există însă un mic neajuns. Același neajuns. Ecranul. Chiar dacă Samsung pomenește prin materialele de marketing prezența sticlei pe ecran, telefonul în sine nu are așa ceva la suprafață, unde chiar ar fi util. Este tot un ecran de plastic ce se poate deteriora foarte ușor chiar și de la o unghie. Există un soi de sticlă sub stratul de plastic, după cum a descoperit canalul de youtube PBKreviews, ce protejează oarecum pixelii efectivi, dar în nici un caz la nivelul la care ar putea face sticla adevărată. Totuși, pentru că este predominant din plastic, ecranul nu se sparge atunci când clapeta este închisă cu forță, iar balamaua este sigilată suficient de bine încât să nu permită intrarea particulelor mari de nisip sau praf în spatele său.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button