Telefoane

Cât de rezistent este Galaxy Note 8?

Galaxy Note 8 a fost lansat recent, iar lumea se tot întreabă cam cât de rezistent ar putea fi acest nou dispozitiv, considerând ce s-a întâmplat cu varianta trecută.

Canalul de Youtube JerryRigEverything a efectuat un test detaliat al rezilienței acestui telefon în uzul de zi cu zi, mai puțin trântirea sa pe gresii.

Conform testului, telefonul este suficient de rezistent pentru uzul de zi cu zi. Atât partea frontală cât și cea dorsală a telefonului sunt protejate de un strat de Gorilla Glass 5, ceea ce înseamnă că nu se va zgâria prea ușor nici atunci când este ținut în buzunar cu un set de chei. Lentilele camerelor au parte de același nivel de protecție. Doar senzorul de amprente de pe spate poate fi zgâriat astfel, însă este în continuare capabil să funcționeze.

Restul carcasei este metal solid, ceea ce îi oferă lui Samsung Galaxy Note 8 rezistență amplă la îndoire. Simplu spus, nu poate fi îndoit nici dacă încerci foarte tare… decât dacă îl pui într-o menghină. Singura parte a telefonului ce poate fi stricată permanent este reprezentată de panoul folosit pentru ecran, și asta doar dacă este lăsat sub o flacără pentru 10 secunde. Pixelii afectați nu revin la normal, dar nici nu se vor strica permanent, doar că vor afișa culori incorecte.

Așa că puteți fi siguri că măcar aveți parte de un telefon solid, ceva ce ar avea sens, având în vedere cât costă.

[Youtube]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button