Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Prin Collapse, Ubisoft intreaba: Cat de rapid vei distruge lumea?

/
/
/

Uite o intrebare hazlie, cat de repede crezi ca vei distruge lume, in cazul in care esti pacientul zero al unei noi pandemii mondiale?

Daca erati curiosi, atunci Ubisoft vine cu raspunsul, prin intermediul unui mini-joculet educativ realizat pentru a promova The Division. Nu ar trebui sa va asteptati la Pandemic 2 sau la Plague Inc. Este vorba de ceva mult mai simplu.

Numit Collapse, aceasta creatie va permite sa deveniti primul individ din lume infectat cu un nou virus pentru care nu prea exista deocamdata un leac. Obiectivul vostru este… eh, nu prea ai unul, dar ti se dau cateva optiuni, cum ar fi la ce spital sa te duci, la ce farmacie sa cauti medicamente si asa mai departe.

Datele generate apoi sunt bazate pe informatii luate de la cazuri similare de propagare a virusilor, iar pe tot parcursul vi se dau diverse informatii despre astfel de cazuri. Unele oarecum infioratoare.

Tare sunt curios cat timp v-a luat voua sa distrugeti lumea. Folosind ca punct de inceput Braila, am reusit sa aduc apocalipsa in numai 26 de zile si 3 ore.

division sim

Puteti accesa The Collapse, gratuit, prin link-ul de mai jos. The Division in sine va fi lansat in ziua de 8 martie.

[The Collapse]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

4 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar