MORE

Cat de performant este GTX 1060?

Primele benchmark-uri ale lui GTX 1060 si-au facut aparitia pe net, alaturi de imagini mai detaliate cu noua placa video.

Sa incepem cu lucrurile mai evidente. Noua placa video de la Nvidia foloseste un design mai… AMD-icesc, solutia de racire fiind foarte mult intinsa peste circuitele modelului. Insa spre deosebire de RX 480, la GTX 1060 spatele ventilatorului este acoperit, asa ca va putea trage aer dintr-o singura directie. La fel de observabila mai este si absenta unui conector de SLI. Asta ori inseamna ca nu va suporta SLI de orice fel, ori ca Nvidia va permite implementarea sa prin portul PCI-Express.

gtx 10603

Trecand la esential. Teste efectuate in 3D Mark s-au ivit pe internet, iar acestea indica un nivel de performanta destul de asemanator cu RX 480.

gtx 10602

Scorul de obtinut in Fire Strike Ultra doar pentru grafica este de 2928, ceea ce il pune cu aproape 100 de puncte peste RX 480. Merita mentionat ca testul cu pricina este pentru rezolutia 4K, in care cele doua placi video nu sunt tocmai cele mai ascutite cutite din tacam. Totusi, scorul indica suficient de multa putere cat sa ruleze cateva titluri recente in aceasta rezolutie, dar in nici un caz pe detaliu maxim sau la 60 de cadre pe secunda.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button