PC&Consoles

Cat de evidente sunt diferentele intre trailer si jocul final in sanul Ubisoft

 

Ubisoft in ultima perioada a fost prins cu cioara vopsita de mai multe ori. Prezentand una, vanzand alta si gamerii se pare ca s-au cam prins ca francezii au inceput sa adopte acest comportament. Sa fie dezamagirea numita Unity, sa fie Watch Dogs, nimeni nu stie, dar asta a facut o generatie de gameri sa fie extrem de vigilenti cand vine vorba de lansari Ubisoft.

Bine, nici in trecut nu au fost cel mai bun exemplu de urmat, existand cateva mici neplaceri ici si colo, precum jocuri cu mecanica care refuza sa functioneze in tandem cu un WiiMote, dar astea sunt lucruri de domeniul trecutului si este bine sa le lasam acolo. 

Pe de alta parte, gamerii tind sa puna la inima fiecare astfel de mica „scapare”, ba mai mult sa o si documenteze, unul dintre acestia fiind CrowbCat, care a realizat un colaj a multor dintre aceste „Downgrade-uri” grafice pe care Ubisoft le tot practica in ultima perioada.

Numarul de jocuri este impreisonant, mai ales ca ne gandim doar la ultimii cinci ani, dar daca este sa analizam putin peisajul o sa vedem ca Ubisoft umbla de mai mult timp cu cioara vopsita. Pe de alta parte multe dintre aceste proiecte stau la dospit cativa ani si unele sacrificii trebuiesc facute pentru ca jocul sa ruleze corespunzator. Voi ce credeti? Sunt justificate aceste downgrade-uri grafice sau nu? Daca da..de ce?

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button