PC&Consoles

Cât de bine merge Nintendo Switch?

Nintendo doar ce a lansat noua sa consolă, una foarte populară în acest moment, dar nu este tocmai lipsită de probleme.

Fiindcă trăim în era internetului, publicul poate să împărtășească mult mai ușor poveștile despre dificultățile de ordin tehnic pe care le au cu noua consolă. Și nu este vorba despre exagerări sau plăsmuiri care mai apar pe forumuri, ci clipuri video care arată destul de clar că unele unități au anumite probleme. Recent, canalul de Youtube CrowBat a adunat la un loc un număr din aceste clipuri, pictând un tablou destul de nefericit pentru fiabilitatea și calitatea construcției a noului Switch.

Probleme includ un țiuit iritant ieșind din consolă, artefacte grafice, desincronizări, blocarea mânerelor pentru JoyCon dacă sunt sunt prinse invers, ușurința cu care docul de plastic poate zgâria ecranul și multe alte probleme de software.

Ce e drept, multe dintre ele probabil pot fi reparate cu update-uri software, iar în unele cazuri probabil unitățile cu pricina aveau probleme de fabricație. Dar au mai fost observate și câteva probleme de design, cum ar fi că nu poți încărca Switch atunci când este folosit cu suportul integrat, deoarece cablul de alimentare este în partea de jos a consolei, după cum a descoperit și creatorul lui Minecraft.

Desigur, dacă Nintendo va continua să lanseze jocuri bune, nu doar un singur Legend of Zelda, multe din aceste probleme probabil vor fi trecute cu vederea de către fani.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button