Gaming

Cat de bine arata The Witcher 3: Wild Hunt dupa downgrade ?

Recent o serie de speculatii au aparut pe internet care sustin ca ultimul joc al celor de la CD Projekt a fost downgradat vizual pentru a rula pe console. Totusi, cat de bine arata The Witcher 3: Wild Hunt dupa downgrade ?

Ei bine o serie de imagini au iesit recent la iveala, care compara exact imaginile oferite publicului si presei initial, cu cele de pe Playstation 4, iar rezultatul… nu este unul stralucit. Sigur, limitarile hardware isi spun cuvantul, iar discutia interminabila despre care platforma este mai buna vor dudui pe internet, dar pana la urma gameplay-ul si povestea sunt cele mai importante lucruri, si nu cat de bine arata jocul.

Totusi, o serie de speculatii au inceput sa apara referitor la varianta de PC, cum ca aceasta ar fi si ea downgradata pentru a putea rula „mai bine”. Pana in acest moment nu exista confirmari sau infirmari, asa ca pana la urma ne limitam la fapte concrete. Pana cand nu exista ceva concret, nu trebuie chiar sa ne comportam ca niste apucati… nu credeti? Zvonurile sunt zvonuri pentru un motiv si de cele mai multe ori au un sambure de adevar, dar nu le putem lua in serios decat in momentul in care avem dovezi clare.

Trebuie luat in considerare si faptul ca sunt fotografii facute in aceleasi locuri, doar ca ora difera, Witcher 3 avand un fus orar intern, iluminarea fiind diferita. Totusi, la capitolul texturare se pot vedea diferente intre cele doua imagini. Pe de alta parte, imaginile au fost captate pe varianta de PS4 oferita de producator pentru critici, iar de cele mai multe ori aceasta nu este chiar varianta finala. Sfat de la Zon@ ? Asteptati varianta finala. Abia dupa aceea putem trage o concluzie.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button