Știri ITTECHTelefoane

Cât costă producția unui Galaxy S10+?

Samsung Galaxy S10+ este un telefon cu un preț destul de mare, dar și cu suficient hardware în el încât să te facă să te întrebi cât exact ar putea să coste crearea unui astfel de dispozitiv. Răspunsul vine de la o analiză efectuată de TechInsights, ce a luat la bani mărunți telefonul.

Conform estimărilor, producția telefonului ar costa în jur de 420 de dolari, pentru varianta ce folosește un procesor Exynos, marca Samsung. Tocmai asta ar fi una dintre cele mai scumpe componente ale lui Samsung Galaxy S10+, dar nu la fel de scumpă precum ecranul. Cu diagonala sa generoasă și perforația pentru cameră, ecranul costă mai bine de 86 de dolari pe cont propriu, mai mult ca orice altă piesă. Considerând că este cea care foarte probabil se va strica cu cea mai mare ușurință, nu este tocmai o veste bună pentru viitorii săi posesori. În special cei cu tendința de a scăpa lucruri.

Telefonul în sine costă în jurul a 1000 de dolari, așa că Samsung reușește să scoată un profit bunicel din acest dispozitiv. Sigur, nu este vorba tocmai de 580 de dolari, din moment ce se mai aplică diverse alte costuri, dar tot este vorba de o marjă de profit consistentă. Puteți vedea mai jos un grafic ce detaliază costul tuturor componentelor.

samsung galaxy s10+[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button