MORE

Cat costa un BlackBerry Priv

BlackBerry se pregateste sa lanseze primul telefon bazat pe Android al companiei, care se va numi Priv. Detaliile tehnice ale dispozitivului sunt cunoscute de cateva saptamani, lansarea se va intampla in cateva luni, iar acum avem si pretul sau cel putin un posibil pret.

Conform unor informatii noi care s-au ivit pe internet, din surse care anterior au dezvaluit alte detalii confirmate despre telefoane mobile, Blackberry Priv va avea pretul aproximativ de 630 de dolari. Aceasta suma s-ar potrivi destul de bine cu declaratiile anterioare ale companiei, prin care promiteau ca telefonul va avea un pret maricel, dar ca va fi disponibil prin suficient de multe moduri de plata incat sa fie la indemana unui public larg.

BlackBerry Priv este un telefon hibrid, combinand un ecran tactil glisant de  5.4 inch cu o tastatura fizica dedicata.  Ecranul respectiv suporta o rezolutie de 2560×1440, rezolutie la care camera de 18 megapixeli a telefonului poate inregistra la 30 de cadre pe secunda. Camera secundara este de 5 megapixeli.

Ca chipset, BlackBerry Priv foloseste un Snapdragon 808 cu 6 nuclee si un GPU Adreno 418. Telefonul va avea 3GB de memorie RAM, 32GB de stocare interna si suport pentru carduri SD de pana la 128GB.

BlackBerry Priv va fi lansat la inceputul anului viitor si se va folosi de sistemul de operare Android 5.1.1.

[GSM Arena]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close