MORE

Cat costa GTX 1060 in Romania?

Noul GeForce GTX 1060 se apropie de lansare si va oferi ceva de care GTX 960 nu a fost niciodata in stare, performanta suficienta cat sa isi valideze existenta. Din testele efectuate de Nvidia, noua placa video pare ca este capabila sa atinga performanta unui GTX 980, dar la numai o fractiune din pret. Care exact este acea fractiune aflam acum.

La fel ca leak-ul de informatii care arata pretul lui RX 480, s-a produs inca un leak de la Nvidia care arata pretul recomandat, cu tot cu TVA, al noii placi video pentru cam intreaga lume. Iar Romania face parte din lume, contrar altor pareri, asa ca ne aflam pe lista.

gtx 1060 pret

Pretul listat pentru GTX 1060 este de 1280 de lei, ceea ce ar face noua placa video extrem de atractiva, dar trebuie luat un mic, tare mic lucru in considerare. RX 480 a fost si el listat la un pret recomandat de producator de 1207 RON, dar mai peste tot placa video este disponibila la 1400 RON. Ca urmare, pare destul de probabil ca in magazine GTX 1060 va costa cel putin 1500 lei, iar un unele cazuri probabil va ajunge pe la 1700 lei.

Aceste preturi se refera la varianta cu 6GB de memorie. Cea cu 3GB de memorie probabil va fi lansata prin luna august, la un pret ceva mai mic.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button