GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Cât costă cam toate navele din Star Citizen? 27.000 dolari, la ofertă!

Susținătorii Star Citizen care caută să-și construiască propria flotă pot cumpăra acum un nou pachet de nave care conține 117 ambarcațiuni – aproape fiecare navă din joc – împreună cu 163 de elemente suplimentare, inclusiv upgrade-uri, skin-uri și postere în joc. Costă doar 27.000 de dolari. Un fleac.

Da, ați citit corect. V-am pune la dispoziție link-ul cu pachetul Legatus drept dovadă, dar veți putea vizualiza pagina doar dacă ați cheltuit deja 1.000 de dolari în simulatorul spațial open-world. Exact. E o promoție pentru care trebuie să plătiți 1.000 dolari anticipat ca să știți ce veți primi de 27.000 dolari.

Presupunem că dacă există vreun joc care ar putea tenta fanii să cheltuie o sumă de bani, care în mod normal este rezervată pentru cumpărarea unei mașini nemțești noi în viața reală, acel joc n-ar putea fi altul decât Star Citizen. Acesta a obținut aproape 200 de milioane de dolari din crowdfunding de când a lansat campania de Kickstarter în 2012 și încă mai câștigă bani frumoși. Fanii au investit 35 milioane de dolari doar anul trecut, ceea ce a fost dublul sumei obținute de toate proiectele de jocuri de pe Kickstarter combinate pe tot parcursul anului. De asemenea, a început să vândă terenuri virtuale de teren pentru 100 de dolari bucata. Știți, e ceva gen ca și cum te-ai apuca să vinzi parcele de teren pe Lună.

Dacă totuși doriți să știți tot ce oferă Legatus Pack fără să cheltuiți 1.000 dolari, atunci vă recomandăm să vizitați link-ul de mai jos, care direcționează către o postare a unui user de pe forumul oficial, care a fost suficient de amabil să arate tuturor ce vor primi de banii dați fără să ceară măcar un cent.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button