Știri ITTECHTelefoane

CAT B35, noul telefon lansat la IFA, clasic, dar destept!

Ultima zi de IFA 2018 a fost momentul in care brandul de telefoane CAT a dezvaluit noul sau model, B35.

Noul telefon este gândit pentru a fi utilizat în condiții in care un dispozitiv obisnuit s-ar putea strica forte ușor. Ca urmare, Cat B35 vine cu certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, fiind capabil să reziste la o adâncime de 1.2 metri pentru 35 de minute fără nici un fel de risc. Telefonul este construit să reziste și la șocuri puternice, putând fi scăpat pe ciment de la o înălțime de 1.8 metri. Mai are și certificare MILSPEC 810G pentru rezistența la alți factori de mediu, precum sare, vibrații sau schimbări de presiune.

CAT B35

În ceea ce privește hardware-ul, telefonul folosește un chipset Qualcom 8905 quad core, la 1.1GHz, cu suport pentru 4G, Volte și VoWiFi. Are la bord 512MB de memorie RAM și 4GB de stocare, si suport pentru un card SD. Are și o cameră de 2 megapixeli, iar ecranul său este unul de tip QVGA de doar 2.4 inch. Nu este tocmai de ultimă generație în ceea ce privește hardware-ul, dar este făcut să reziste și să funcționeze in orice condiții. Are la interior o baterie de 2300mAh, si este capabil să funcționeze o durată îndelungată, pentru ca ecranul si hardware-ul sau nu sunt mari consumatoare de energie. Aproximativ 12 ore de convorbire și aproape 30 de zile de standby.

CAT B35

Cat B35 va fi disponibil în variante cu suport pentru o cartelă SIM sau două, și se folosește de sistemul de operare KaiOS 2.5, care este o derivare a vechiului FirefoxOS, venind cu o serie de aplicații Google preinstalate, precum și câteva altele uzuale.

CAT B35

Prețul pentru acest telefon este de numai 110 euro, fiind disponibil din acest moment direct de la producător.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button