Știri ITTECHTelefoane

CAT anunță B35 – un model solid cu 4G

Cat a prezentat pe scurt featurephone-ul robust B35 în timpul evenimentului IFA din acest an și acum compania este pregătită să dezvăluie detaliile sale complete, împreună cu o perioadă de lansare.

Are protecție la apă și praf IP68, ceea ce înseamnă că poate ajunge până la 1,2 m sub apă timp de 35 de minute. Șasiul este de asemenea protejat împotriva șocurilor, iar CAT a afirmat că poate supraviețui căderilor de la 1,8 m pe beton. În plus, este compatibil cu MIL-810G, astfel încât se poate descurca cu temperaturi extreme, căldură, ceață de sare, umiditate și vibrații.

Componentele interne nu sunt deloc impresionante dar, pe de altă pare, nu a trebui să aveți mari așteptări de la un featurephone oricum. CAT B35 este dotat cu un Snapdragon 205 care alimentează un afișaj QVGA de 2,4 inch. Memoria este de doar 512 MB în timp ce spațiul de stocare este de 4 GB, dar poate fi extins prin intermediul cardului microSD. O baterie de 2.300 mAh ajută B35 să execute sistemul de operare KaiOS 2.5, care vine cu anumite aplicații preinstalate, precum Google Assistant, Google Maps, Google Search și YouTube.

CAT spune că B35 va ajunge pe rafturi la începutul lunii octombrie, ceea ce nu este prea departe. Prețurile nu au fost anunțate încă.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button