Știri IT

Cat a dezvăluit la IFA 2017 noi telefoane rezistente, plus o tabletă

În cadrul IFA 2017, Cat a dezvăluit o serie nouă de telefoane mobile făcute să reziste la majoritatea condițiilor în care ar putea fi utilizate vreodată, alături de o tabletă menită să funcționeze în aceleași condiții.

Primul model este Cat S41, ce are certificare IP68 pentru rezistența la apă și la praf. Telefonul poate fi scufundat sub apă la o adâncime de 2 metri timp de o oră, sau poate fi scăpat pe ciment de la o înălțime de 1.8 metri, fără a se defecta. În ceea ce privește configurația hardware, are un ecran de 5 inch capabil să redea rezoluția de 1080p, a cărui funcții pot fi folosite chiar și printr-o mânușă. Cat S41 este construit pe baza unui chipset MediaTek cu 8 nuclee, are 3GB de RAM, 32GB de stocare și va rula Android 7. Camera principală a mobilului este de 13 inch, iar cea secundară este de 8 megapixeli. Prețul pentru acest telefon are prețul de 450 de euro.

Al doilea model este Cat S31. Are aceeași rezistență la impact ca S41, dar poate rezista sub apă la 1.2 metri pentru 35 de minute. Ecranul său este doar de 4.7 inch, ce poate reda 720p, și este echipat cu un chipset Snapdragon modest, cu 2GB de RAM și 16GB de stocare. Camerele sale sunt doar de 8 megapixeli și de 2 megapixeli. Prețul său este de 330 de euro și va fi disponibil spre finalul anului.

În cele din urmă avem și tableta Cat T20. Aceasta are certificare doar de IP67, fiind submersibilă sub apă pentru 30 de minute la o adâncime de 1 metru, dar poate fi trântită pe ciment tot de la 1.8 metri. Tableta are un ecran cu o diagonală de 8 inch, capabil de 720p, și este echipată cu un procesor Intel Atom Z8350, cu 2GB de RAM și 64GB de stocare. Cat T20 va rula sistemul de operare Windows 10 și va fi disponibilă la prețul de 650 de euro, la o dată ce nu a fost dezvăluită.

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button