GamingȘtiri ITTECH

Castlevania: Symphony of the Night a fost lansat pe mobile

Konami a ales sa isi tina gura inchisa si a lansat peste noapte un joc clasic pe platformele mobile. Este vorba despre Castlevania: Symphony of the Night. Un titlu care a definit o intreaga categorie de jocuri si a ramas in amintirile placute ale multor gameri.

Jocul este disponibil atat pe iOS cat si pe Android si costa doar 2.99$ fara nici un fel de extra in-game de cumparat. Aceasta portare pare sa aiba la baza versiunile de PSP si PS4, ci nu originalul de pe PlayStation. Are suport pentru controllere externe, achievement-uri si o noua caracteristica New Continue. De asemenea, ofera suport pentru sase limbi diferite: Engelza, Japoneza, Germana, Franceza, Italiana si Spaniola.

Castlevania: Symphony of the Night a fost primul joc din serie dezvoltat de Koji „Iga” Igarashi. Acesta a fost scriitor, director si producator in cadrul acestui joc si a schimbat abordarea de la actiune la explorare si aventura de tipul Metroid. Jocul a influentat foarte multi oameni si a reusit sa genereze multiple Igavanias in cadrul seriei. Mai mult de atat, a pornit curentul Metroidvania in randul dezvoltatorilor indie. Igarashi insusi a revenit la aceasta idee anul trecut, odata cu lansarea lui Bloodstained: Ritual of the Night.

Lansarea neasteptata a versiunii de mobil pare sa aiba legatura cu noul serial de pe Netflix bazat pe Castlevania. Acesta va avea premiera chiar maine si pare sa fie primit bine de cei care au avut ocazia sa-l vada. Poate ca un ecran tactil nu e cea mai buna metoda de a juca Castlevania: Symphony of the Night, dar ne bucuram ca este aici!

Articole asemanatoare

Back to top button