PC&Consoles

Castlevania devine o serie de Netflix

De când Konami a devenit acea companie de jocuri despre care nu are nimeni cuvinte de laudă, nu părea de parcă vom mai primi vești bune despre vreuna din proprietățile sale prea curând. Dar ceva neașteptat s-a întâmplat.

Castlevania, clasica serie de jocuri de acțiune, va renaște sub forma unui serial animat pe Netflix. De producția acestuia se va ocupa Adi Shankar, omul care a mai stat la cârma altor proiecte de succes, cum ar fi adaptarea reușită a lui Judge Dredd. Acesta chiar promite că varianta sa a lui Castlevania va fi prima adaptare bună a unui joc video din istorie. Ajutând la proiect va fi autorul de benzi desenate Warren Ellis.

Nu sunt alte detalii deocamdată despre acest serial, și fiind vorba de unul animat, producția sa probabil va dura ceva vreme. Partea importantă este că Netflix tinde să nu își bage coada în producția serialelor sale prea mult, așa că rezultatul final chiar are șanse să fie reușit. În special dacă nu va fi implicată conducerea Konami în proiect, care a dus Castlevania într-o direcție… dubioasă în ultima vreme.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button