GamingPC&ConsolesTech&IT

Castlevania Anniversary Collection: ce conține și când se lansează

Konami a dezvăluit ultimele patru jocuri care vor face parte din Castlevania Anniversary Collection înainte ca această colecție să fie lansată pe Steam în data de 16 mai.

Deja se știa că Castlevania, Castlevania II: Belmont’s Revenge, Castlevania III: Dracula’s Curse și Super Castlevania IV vor face parte din colecție. Acum am aflat că, pe lângă acestea, vor mai fi adăugate și Castlevania: Bloodlines (Sega Megadrive), Castlevania: The Adventure (Gameboy), Castlevania II: Simon’s Quest (NES) și Kid Dracula (Famicom).

Konami a dezvăluit luna trecută că vom primi un număr de colecții aniversare cu ocazia sărbătoririi celei de-a 50-a aniversare, și anume Castlevania, Contra și Arcade Classics. Aceasta din urmă a fost lansată pe parcursul săptămânii trecută și nu există știri despre Contra încă, deși anunțul original spunea să ne așteptăm ca atât colecția Castlevania cât și colecția Contra să fie lansate cândva pe la începutul verii. Poate că vom afla mai multe noutăți în curând.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button