Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Castigatorii Campionatului Mondial de Smite au plecat acasa cu 1,3 milioane de dolari!

/
/
/
/
image

S-a incheiat un weekend aglomerat pentru fanii si jucatorii de Smite. La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc primul campionat mondial destinat acestui titlu. Finala s-a desfasurat intre echipa Cognitive Prime din California si reprezentanta Europei, Titan. Au castigat americanii.

La nivel global, audienta a fost extrem de redusa (comparativ cu alte jocuri ale genului), respectiv 78.000 de spectatori, care au urmarit streaming-urile de pe Twitch. Invingatorii au primit 1,3 milioane de dolari, jumatate din fondul total de premii. Desi nu a avut publicul jocurilor competitive similare – cum este cazul lui League of Legends-, Campionatul Mondial de Smite a oferit premii cu muuult mai mari, avand  o valoare totala de 2,6 de milioane de dolari. De fapt, acesta este al treilea cel mai mare fond de premii dupa cele ale turneelor de Dota 2: The International 2013 si 2014. In timpul desfasurarii Campionatului Mondial de Smite, a fost anuntat numele unui erou nou – Hou Yi, Protectorul Pamantului (Defender of the Earth), un erou ranged, cu miscari inselatoare si o mare rezistenta la loviturile critice. Al doilea sezon al Smite incepe luna aceasta pe PC si in curand jocul va aparea in versiune beta si pe Xbox One.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar