Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Castiga un Galaxy S5 care ruleaza iOS de la Burger King! How strange is that?!

/
/
/
/
image

Cineva a postat pe Reddit o poza foarte interesanta cu o oferta de la Burger King. De fapt este vorba despre noua aplicatie Burger King pentru Android.

Unde este problema, va intrebati probabil. In fast food exista un anunt in care se observa un Sasmung Galaxy S5 care are interfata HTC Sense 3.0, (din cate stiam Samsung foloseste TouchWiz, si ca sistem de operare nicidecum Android 2.3)! O alta problema este ca pe site apare acelasi Galaxy S5, doar ca in imagine a capatat… iOS ca sistem de operare (!!!), si ruleaza aplicatia Burger King… pentru iOS! Ultima problema este la fel de hilara ca primele doua, pentru ca… in concurs nici macar nu se castiga un Galaxy S5! Premiul adevarat consta intr-un Galaxy S4, si alte cateva telefoane mai ieftine.

Burger King a vrut ca pe aceasta cale sa isi promoveze aplicatia pentru Andoid, si este normal sa vrei sa iti promovezi aplicatia, doar ca totul ia o alta intorsatura cand cineva se „joaca” cu design-ul reclamei. Premiul din promotie consta in castigarea unui telefon si un contract gratuit de telefonie mobila pe o perioada de 2 ani. Incurcate sunt caile…publicitatii!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar