PC

Casti de gaming wireless SteelSeries Arctis 7-Review

Castile sunt un subiect sensibil, mai ales pentru urechi, iar alegerea unei perechi de casti este nu este o sarcina simpla. In primul rand trebuie sa tii cont de scopul acestora: auditie muzicala, editare de sunet, jocuri samd. Astazi va prezentam o pereche de casti wireles dedicata pasionatiilor de jocuri. SteelSeries Arctis 7 reprezinta un varf de gama, in care compania a integrat tot ce a avut mai bun.

Pentru inceput trebuie sa mentionam ca SteelSeries Arctis 7 au un pret de 150$ pe pagina oficiala. Designul este simplu si solid. Castile pot fi ajustate foarte usor pe cap greatie benzii din material textil si Velcro. Arctis 7 sunt disponibile in alb si negru. Pot fi utilizate si pe telefon, asadar puteti asculta muzica la metrou, dar dimensiunea lor este respectabila prin comparatie cu alte modele, aspect datorat bateriei integrate si microfonului retractabil.

Pe cupa dreapta avem butonul de power si un slider care ajusteaza volumul din chat si pe cel din joc. Un lucru care ne-a placut este posibilitatea de a ajusta volumul de pe Discord si pe cel din joc, iar daca joci CS GO si ramai ultimul in viata din echipa ta, poti opri urletele celorlalti pentru a te putea concentra la meci. Pe cupa stanga avem butonul pentru volumul general, un port micro USB pentru incarcare si un port proprietar la care se poate conecta cablul special cu mufa de 3.5mm la capatul opus. Desi castile necesita curent pentru functia virtual 7.1 si pentru conexiunea wireless, daca le conectati direct prin calbu, acestea vor functiona pe mod by-pass, si vor folosi amplificatorul audio din telefon sau PC.

Castile sunt foarte comfortabile, iar faptul ca sunt wireless iti ofera libertate; astfel te poti plimba prin casa in timp ce vorbesti pe Skype. Cupele nu preseaza prea tare pe urechi, dar presiunea este suficienta pentru a izola zgomotul din mediul inconjurator. Din cauza faptului ca acestea se rotesc independent de prinderea superioara, exista tendinta de a aluneca de pe cap daca va aplecati sau daca faceti miscari bruste. Semnalul wireless este foarte bun si nu am avut probleme la doua camere distanta de computer, chair si cu usile inchise.

Softul este usor de utilizat si ne bucura faptul ca dispune de optiunea Sidetone, care ne permita sa ne auzim propria voce in timp real in casti, astfel disparand si momentele ridicole in care sa tipam in loc sa vorbim. Calitatea sunetului in jocuri este foarte buna in modul stereo, dar in ceea ce priveste modul 7.1 virtual, am mai spus ca nu suntem mari fani ai acestuia. Ni se pare ca nu face decat sa adauge ecou, distorsionand sunetul si atat.

Inca un aspect de care am ramas dezamagiti este faptul ca nu merg in mod wireless cu telefonul, deoarece castile nu integreaza bluetooth, dar avantajul tehnologiei WiFi 2.4Ghz folosite de aceste casti, este timpul de raspuns mult mai bun decat bluetooth.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button