HiFi-TV

Căști aurite Assassin’s Creed: Origins la „doar” 50.000 euro

Nu, nu este virgula după 50. Acest set de căști chiar costă 50 mii euro. Dar totuși… sunteți sau nu sunteți fani adevărați Assassin’s Creed?

Desigur, dacă sunteți fan, atunci puteți arunca o privire în Ubisoft Store, unde veți găsi „Listen Wireless”, un set de căști conceput de Focal. Acestea funcționează prin Bluetooth, au o rază de acțiune de 15 metri, durată a bateriei de 20 ore, o frecvență de răspuns 15Hz-22kHz, și logo-ul Assassin’s Creed inscripționat pe cupe. Toate astea pentru 199 lire.

Dar, cu siguranță, aceea este o opțiune la care doar profanii ar putea recurge. Pentru că fanii adevărați vor achiziționa cu totul și cu totul altceva. Căștile în cauză se numesc Assassin’s Creed Origins Utopia, și sunt manufacturate de Tournaire. La acest set căști au lucrat un artist 3D, un modelator și un aurar, care au colaborat cu Tournaire câteva luni până au reușit să pună la punct fiecare detaliu. Aceste căști sunt făcute doar în Franța, fiecare set având ornamente de aproximativ 150 grame de aur de 18 karate. Doar zece seturi vor fi destinate publicului larg, și se vor vinde cu 50.000 euro fiecare.

Impedanță? Frecvență? Detalii tehnice? Serios, acum… voi dacă ați cumpăra astfel de căști, chiar v-ar mai interesa așa ceva? Posesorii unor astfel de obiecte sunt consumatori de finețuri rare, iar astfel de considerente clar nu merită interesul lor! Nu contează cum sună, și foarte probabil nu contează nici cum arată; ce este cu adevărat important este să vă faceți rapid un selfie și să-l postați public pe Facebook – pentru ca o lume întreagă să știe că tu îți permiți să porți o pereche de căști de 50 mii de euro ca și cum ar fi un fleac.

Pentru cei interesați, Tournaire acceptă plata prin card, PayPal, mandat poștal sau chiar și cec de la o bancă din Franța. Ai crede că de tot acest bănet acel bust de bronz din poză care-l reprezină pe Bayek ar fi disponibil gratuit. Dar, nu. Dacă doriți să împărțiți căștile cu protagonistul din Assassin’s Creed: Origins, va trebui să mai scoateți din buzunar încă 12.000 euro.

Tournaire promite să livreze căștile (și bustul – hai, nu vă zgârciți!) în termen de șase săptămâni de la plasarea comenzii.

Probabil asta înseamnă să fii faraon!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button