MORE

Cast – distractia nu a fost niciodata mai simpla!

Cat de simplu ar fi sa stai in fotoliul din camera ta si sa urmaresti filmul preferat impreuna cu cineva drag, insa acea persoana sa nu fie chiar langa tine? Cast este un sistem video wireless care va da o alta culoare timpului petrecut acasa, singur.

Cast este un hub de divertisment la domiciliu care se poate conecta la toate dispozitivele din casa ta si poate oferi livestream-uri apropiatilor familiei. De exemplu, in cazul in care urmaresti un meci important la televizor iar unul dintre prietenii tai nu are acces la acel meci, insa isi doreste sa il urmareasca, totul este rezolvat deoarece ii poti trimite un livestream iar el il poate urmari de oriunde ar fi. De asemenea, nu trebuie sa te rezumi la doar un amic. Cast este conceput pentru a suporta share-uri catre mai multe persoane in acelasi timp. Si pentru ca totul sa fie si mai distractiv, cu acest dispozitiv va puteti vedea live si puteti comunica in timp ce urmariti meciul.

https://youtu.be/Kfusd0Qaob0

Cu acest aparat putem spune ca divertismentul a atins un nivel mai inalt decat pana acum, avand in vedere toate abilitatile pe care le are. De acum te poti bucura alaturi de persoana draga de victoria favoritilor vostri, chiar daca aceasta nu se afla langa tine.

Dispozitivul este compatibil cu televizorul, video proiectorul, telefonul, camera video si cu computerul. De asemenea, Cast este alcatuit din trei componente: cutia propriu-zisa, o camera si un stick HDMI. Aparatul este numai bun pentru a urmari filme, emisiuni TV, sport sau pentru a juca jocuri video cu prietenii tai. Cast poate sustine 6 persoane care urmaresc acelasi lucru, in acelasi timp.

cast

Folosind tehnologia de ultima generatie, nu vei mai avea probleme cu cei mici care se impiedica de fiecare data de cablurile intinse prin toata casa. Aceasta imagine inestetica va fi data uitarii odata cu achizitionarea lui Cast.

[CAST]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close