MORE

Casca de motocicleta cu realitate augmentata SKULLY a dat gres

SKULLY AR-1 se dorea a fi cea mai avansata casca de motocicleta din lume. Spunem se vroia, pentru ca se pare ca proiectul este mort si ingropat din cauza… lipsei de fonduri si telurilor prea ambitioase.

Casca, aparuta intial ca proiect si apoi ca un plan de finantare pe IndieGogo, pentru care au fost ceruti initial 250.000 de dolari si reusind sa stranga 2.446.824 de dolari pana la inchiderea campaniei. 

Dupa ce proiectul a fost anulat si ceva probleme financiare, startup-ul si-a informat finantatorii ca proiectul se va inchide din cauza lipsei de fonduri pentru dezvoltare, firma ajungand intr-un impas financiar.Skully

SKULLY nu au stat de pomana, ba chiar au incercat sa stranga fondurile necesare pentru dezvoltare, dar fara prea mult succes. Surse indica faptul ca SKULLY au incercat sa vanda startup-ul catre LeECO, o firma producatoare de terminale mobile din China, dar nici aici nu au avut noroc. Pe langa asta, se pare ca si o serie de orgolii si neintelegeri cu investitorii, vis-a-vis de vanzari si constructie, au jucat un rol important in caderea in disgratie a acestui produs.

https://youtu.be/ZdcWd594lRw

Vestile proaste se pare ca nu se opresc aici. Skully nu intentioneaza sa returneze fanii investitorilor, acestia inaintand formularele pentru faliment de tip Chapter 7, care in esenta ii scuteste de plata fata de clienti.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Imi pare rau, dar au dat teapa, nu au dat faliment din lipsa de fonduri. Au primit aproape de 10 ori suma ceruta in kickstarter, si nu vor sa returneze nimic din bani.. A ce miroase asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button