Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Casa Alba si/sau NSA!

/
/
/
/
image

Se pare ca Obama urmeaza sa propuna oprirea programelor NSA de colectare a datelor utilizatorilor. Cei de la Time afirma ca Presedentia Statelor Unite va anunta in curand o noua propunere de a stopa sau incetini, partial sau total, unul dintre cele mai mari si mai controversate programe de supraveghere din istoria Americii.

Propunerea, care urmeaza sa fie prezentata congresului, va interzice NSA-ului sa mai colecteze date privind convorbirile telefonice din Statele Unite. Aceasta initiativa vine in urma nemultumirilor crescande, atat interne cat si internationale, declansate de dezvaluirile fostului angajat NSA, Edward Snowden. Initiativa se refera la asa numitele metadate, care includ numarul apelat, momentul convorbirii si durata acesteia. Acestea vor ramane in bazele de date ale operatorilor, carora nu li se va cere sa le mai pastreze peste termenele prevazute de lege. Va dam mai multe detalii cand va aparea textul de lege.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar