MORE

Care terminale primesc Android 5.0 si cand?

In cazul in care sunteti un fan inrait Android, probabil deja asteptati cu nerabdare noul upgrade Lollipop. O sa puteti face rost de el? Cand o sa se intample asta? Mai jos o sa gasiti lista cu terminalele care primesc Android 5.0 anuntate pana acum, cel putin in mod oficial.

Din fericire pentru multi dintre voi, un numar mare de companii deja a promis upgrade-ul pentru multe dispozitive. Google Nexus 4, 5, 7 si 10 sunt primele care vor avea Lollipop 5.0, urmate de Android One si de Google Play Edition. Nici brandul Motorola nu este mai prejos cu Moto E, G si X dar si cu Verizon Droid Mini, Maxx si Ultra. Din pacate,nu sunt foarte multe detalii pentru HTC si OnePlus, dar amandoua spera sa primeasca upgrade-ul in 90 de zile de la lansare.

NVIDIA si Sony momentan nu dau detalii in legatura cu upgrade-ul, dar ne asteptam la Shield Tablet si Xperia Z series sa fie pe lista, Sony urmand sa treaca la Lollipop pentru modelele Z2 si Z3 undeva la „inceputul lui 2015”. LG declara pentru TechRadar ca nu are mai nimic de spus in legatura cu noul upgrade, daca si cand va avea parte LG G3 de el, lasand la o parte modelele mai vechi.

Samsung este in aceeasi situatie, desi pe internet au aparut imagini cu o versiune Lollipop pentru TechWiz, in lucru. Este de asteptat ca si alte branduri mari precum ASUS, Huawei sau Xiaomi sa fie la rand, dar nu fiti socati daca dispozitivele lor mai vechi nu vor beneficia de upgrade-ul Lollipop 5.0.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button