PC&Consoles

Care sunt cele mai bune jocuri de Playstation VR?

Playstation VR a fost lansat, aducând pe console potențialul nelimitat de imersiune pe care îl are VR.

Iar în cazul în care vă întrebați ce jocuri interesante puteți folosi pe această platformă, ați nimerit unde trebuie.

jobsim_psvr_4

Job Simulator

De ce ai vrea un simulator pentru locul de muncă pe care îl ai deja? Pentru că Job Simulator este mai puțin un joc la care chiar trebuie să faci munca de zi de zi, și mai mult unul la care ajungi să arunci cu diverse obiecte aleatoare în clienți sau colegi. Job Simulator poate fi considerat un mod prin care vă puteți destinde, bătându-vă joc de locul vostru de muncă (sunt incluse mai multe profesii) în moduri care probabil ar duce la concedierea voastră.

thumper_screenshot_5

Thumper

Dacă mai țineți minte Audio Surf și cât de plăcut putea fi, atunci Thumper are să vă surâdă. Acest joc de ritm transformă muzica nu într-un simplu traseu care trebuie parcurs, ci în nivele cu inamici de care trebuie să vă izbiți și chiar boși care trebuiesc învinși pentru a putea progresa. Fiind în VR, sentimentul de imersiune în muzică va fi și mai bun decât dacă ați sta pur și simplu în fața unui monitor.

eve-valkyrie

Eve Valkyrie

Unul din jocurile de lansare ale lui Oculus Rift ajunge acum și pe console. Prin coincidență, este al doilea joc Eve care să ajungă pe Playstation, celălalt fiind un shooter-MMO care a fost anulat. Spre deosebire de predecesorii săi, Valkyrie este un shooter spațial la care pilotezi o navă de luptă prin New Eden, încercând să faci ceea ce fac jucătorii de Eve mai mereu, să omori șobolani spațiali. Numai că aici acțiunea este mult mai intensă, având control deplin asupra navei. VR-ul oferă un sentiment aproape palpabil că te afli la bordul navei. Sigur, nu este tocmai Elite Dangerous, dar până va sosi și acesta pentru PSVR, merită ceva atenție.

batman-vr

Batman Arkham VR

În sfârșit poți trona în noaptea singuratică, șoptind întunericului că tu ești Batman. Experiența de VR realizată ca o extensie a seriei Batman Arkham este acum disponibilă. Nu este tocmai un joc în toată regula, ci o plimbare de vreo oră în pielea lui Batman. Vei putea să îți pui costumul, vei putea să te plimbi prin Batcave și vei încerca să dai de urma lui Robin și Nightwing. Nu trebuie să vă fie teamă că Batman se va apuca de făcut tumbe în timpul luptelor, pentru că este o experiență ceva mai pașnică.

battleszone_10_4k

Battlezone

Legenda revine în VR. Battlezone era acum 36 de ani un joc de arcade care încerca să redea 3D într-o vreme când abia dacă era posibil 2D cu mai mult de 8 culori. Noul Battlezone trece la VR. Jocul vă permite să preluați controlul unui tanc într-un mediu virtual, inspirat de Tron, luptând împotriva mai multor inamici controlați de AI sau împotriva altor jucători într-un mod 4 contra 4.

Pe măsură ce timpul trece, iar producătorii de jocuri vor căpăta mai multă experiență, vă puteți aștepta ca Playstation 4 să primească mai multe jocuri de VR.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button