MORE

Care este reteta Beats by Dre ? – Lipici, cleme si… metal pentru „greutate”!

Relatia dintre Beats si cumparator este una dubioasa. Fie iubesti produsele Monster, fie ai alergie la simpla mentionare a castilor Beats by Dre. Nu exista cale de mijloc, parerile fiind strict impartite, ca de fapt in cazul celor mai multe „love products”.

Totusi, specialistii sustin ca din punct de vedere audio sunt doar niste casti… generice, vandute la suprapret. Ei bine, se pare ca exista cineva care chiar a dorit sa puna la incercare aceste afirmatii, asa ca acest cineva s-a pus cu surubelnita „pe ele”, descoperind reteta Beats by Dre, cand vine vorba de asamblare. Ba mai mult, a avansat si un pret estimativ de productie.

Medium.Com a publicat in urma cu cateva zile un articol in care analizeaza nu numai calitatea materialelor din care este realizata o pereche de casti Beats, in cazul de fata modelul Solo HD, dar si cum este incropita, rezultatul fiind destul de surprinzator! reteta Beats by Dre

Daca este sa ne luam dupa spusele autorului, mai bine de 30% din greutatea castilor este asigurata de componentele de metal, precum balamale, suruburi si difuzoare, difuzoare care, dupa cele relatate in articol, nu sunt chiar atat de speciale, acestea fiind categorisite drept „off the shelf”, adica… de duzina. Pe langa asta, castile sunt realizate pentru maximum de profit si cat mai putina investitie, daca este sa ne luam tot dupa acest articol, castile avand cat mai putine suruburi cu putinta (fiind anevoios procesorul de „insurubare”… presupunem), si avand in schimb clipsuri si rame care se imbina, intarite evident cu… lipici. reteta Beats by Dre

Sigur, nu este nou, dar tabelul de final care explica costul fiecarei componente in si pretul estimativ de productie este cireasa pe coliva Beats-urilor, costul calculat de redactor fiind undeva la… 17 dolari (!), o suma net inferioara celor 180 de dolari ceruti pentru o pereche noua de Beats Solo HD. Se pare ca reteta Beats by Dre este una simpla: daca plutesc, adauga metal! Daca se misca, da cu lipici! Daca nu sunt destul de tzapene, adauga niste cleme.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button