MORE

Care era parola de Twitter a lui Mark Zuckerberg?

Zilele trecute, fondatorul serviciului de socializare Facebook s-a trezit ca i-au fost deturnate foarte multe conturi de social media. Timp de cateva ore nu le-a putut accesa, timp in care cativa hackeri si-au facut de cap cu ele.

S-a ivit atunci intrebarea logica: „Daca pana si lui Mark Zuckerberg i se sparg conturile atat de usor, eu ce sanse am?”.

Eh, se pare ca ai sanse mari. Foarte mari. Conform acelor hackeri, Zuckerberg nu avea tocmai cea mai eficienta parola cu putinta. Cat de ineficienta? Va garantez ca aveti parole mai bune puse la misto la conturi facute pentru MMO-uri gratuite in care ati intrat o data si ati uitat complet de ele.

Parola lui Zuckerberg era „dadada”. Acesta nu doar ca era folosita pe LinkedIn si sustrasa de acolo cu ocazia bresei masive de securitate de acum ceva vreme, dar a fost refolosita de fondatorul maritului Facebook in numeroase alte locuri, cum ar fi Twitter.

Compania a tinut sa isi asigure utilizatorii ca nu a fost afectata in nici un fel securitatea serviciului de socializare Facebook. Asa ca putem sta linistiti cu gandul ca Mark Zuckerberg nu se ocupa de securitatea serviciului.

[The Register]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button