PC&Consoles

Care au fost cele mai bine vandute jocuri din Steam Sale

Steam Summer Sale, acel eveniment menit sa te faca la inceputul lunii iulie sa te intrebi unde ti-ai disparut banii, a generat foarte mult profit pentru dezvoltatorii de jocuri. Cat de mult? Destul!

Steam Spy a publicat statisticile care indica exact care au fost cele mai bine vandute jocuri din aceasta perioada. Bine, practic Steam Spy indica jocurile care au devenit cele mai „posedate” in aceasta perioada, asa ca Payday 2 si Limbo, care au fost gratuite pentru o vreme se afla pe primele locuri. Dar ce a ramas tot reprezinta niste numere impresionante.

Pe primu loc s-a aflat Counter-Strike Global Offensive. Acesta s-a vandut in mai bine de 480 de mii de exemplare care nu au putut sa fie transferate altora, asa ca fie acum sunt pe conturi de smurf, fie chiar sunt jucatori noi in CS:GO, numai buni de zdrobit daca intra in ranked. Apoi urmeaza Age of Empires 2 HD, care s-a vandut aparent in 370 de mii de exemplare. Numarul chiar este impresionant, avand in vedere ca vorbim de un RTS vechi de 16 ani.

Lista continua cu Garry’s Mod, care a vandut aproape 350 de mii de exemplare. Dead by Daylight este un joc nou cu un concept interesant si care s-a vandut in 286 de milioane de exemplare. Probabil acestea vor fi ultimele vandute, din moment ce Evolve este acum gratuit si au idei asemanatoare. Left 4 Dead 2 a vandut 282 de mii de exemplare din motive necunoscute. Doom a trecut de 260 de mii de exemplare, Rocket League a vandut 256 de mii, iar codasul listei a fost GTA 5, care a vandut 227 de mii de exemplare.

Voi ce contributie ati avut la vanzarile de Steam din aceasta vara?

[Gamewatcher]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. Si eu mi`am cumparat primul joc din viata mea :)) CSGO 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button