Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Cardul SR-64HXA de la Sony la „doar” 160 de dolari, pentru playerul muzical de „doar”… 1200 de dolari!

/
/
/
/
image
img

Sony au anuntat ca-si restrang drastic afacerile si acum incearca sa-si lichideze stocurile de echipmanete audio/video high-end. Potrivit Wall Street Journal, compania va scoate la vanzare un card de memorie „Premium Sound”, destinat audiofililor si menit sa produca mai putin zgomot electric atunci cand citeste informatii.

Cardul SR-64HXA microSDXC, de 64 GB, va fi scos la vanzare, luna viitoare, in magazinele din Japonia pentru echivalentul in yeni a 160 de dolari, adica de cinci ori mai mult decat pretul unui card standard cu aceeasi capacitate de stocare. Destul de piperat, nu? E drept, dar sa nu uitam un aspect important: exista piata pentru Walkman-ul Sony de 1.200 de dolari, precum si pentru alte produse audio high-res pe care compania le comercializeaza la preturi foarte mari. „Nu suntem siguri de cererea potentiala pentru acest produs, dar credem ca exista oameni devotati calitatii sunetului care si-ar dori acest card”, a declarat un reprezentant al companiei.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar