MORE

Carcase inteligente pentru Windows Phone 8.1

Microsoft se pare ca vrea sa transforme Widows Phone, odata cu noul update al SO-ului lor, intr-un adevarat sistem multifunctional cu integrare multipla, introducand si o serie de carcase inteligente pentru Windows Phone 8.1.

Acest nou periferic vine in urma update-ului lui 8.1 care tocmai a inceput sa ajunga la public, facand parte dintr-o serie de imbunatatiri pe care Microsoft le-a pregatit pentru platformele sale mobile. Printre aceste noi adaugiri amintim si suport pentru foldere, un lucru care lipsea, dar si noi carcase inteligente, care aduc aminte de Dot View al celor de la HTC.

Principiul este destul de simplu. Cand ai ecranul telefonului inchis, o serie de aplicatii selectate de Microsoft vor fi afisate pe carcasa telefonului, ca de exemplu vremea, ora exacta sau cine te suna, dar asta se va intampla si cand telefonul este deschis, facand aceasta carcasa cu adevarat inteligenta.

Totusi similitudinile intre Dot View de la HTC si aceasta noua carcasa sunt extrem de evidente, iar cei de la The Verge sustin ca HTC se va intoarce punctual in gradina Windows Phone pentru a realiza o versiune speciala de HTC One care sa ruleze sistemul de operare mobil Microsoft. Colaborarea dintre HTC si Microsoft pentru a realiza un One cu Windows Mobile 8.1 ar putea doar un alt zvon, HTC fiind bine ancorati in lumea Android, iar Microsoft au…Nokia. Ceea ce probabil i-a facut pe colegii de la The Verge sa publice aceasta „posibilitate” este probabil faptul ca HTC si Microsoft au mai colaborat in trecut.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button