TECHPC

Carcasa asta de PC îți dă posibilitatea de a desena pe ea orice

Atunci când vine vorba de carcase pentru PC-uri, avem de ales dintr-o gamă foarte largă de opțiuni, în funcție de mărimea, culoarea și forma de care suntem interesați. Chiar și cu această multitudine de variante care ne stă la dispoziție, ne putem lovi de cazuri în care pur și simplu nu găsim o carcasă care să corespundă 100% cu ce vrem din punctul de vedere al design-ului. În caz că ai simțit asta vreodată sau te afli în această situație chiar acum, îți prezint case-ul AeroCool Skribble.

Carcasa are panouri de sticlă securizată pe lateral și pe față pe care poți desena orice te taie capul. Cum faci asta? Ei bine, în interiorul cutiei vei găsi un marker care scrie cu cretă lichidă și un ștergător cu ajutorul căruia poți relua procesul de desen în caz că te-ai plictisit de design-ul pe care l-ai făcut înainte.

Haideți să vorbim și despre specificațiile acestei carcase. AeroCool Skribble are dimensiunile de 210 x 453 x 441mm, două switch-uri pe partea de sus a carcasei (unul pentru pornire și unul pentru restart), două porturi USB 3.0 și două porturi pentru output-ul audio și pentru microfon. Cât despre răcire, carcasa vine cu un cooler propriu și permite montarea unui număr maxim de șase coolere în interiorul acesteia. Pentru o listă completă a specificațiilor, puteți intra pe pagina oficială a produsului.

AeroCool Skribble este după părerea mea o carcasă perfectă pentru cei pasionați de design-uri custom. În caz că nu știi să desenezi, nu este nicio problemă, pentru că din moment ce panourile sunt din sticlă și sunt detașabile, poți pune orice desen dedesubt și să-i tragi conturul. Ori asta, ori poți să-i dai o bere prietenului ăluia al tău care știe să deseneze foarte bine și să-l pui să-ți transforme carcasa într-o capodoperă.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button