STIRI IT

Capcom va repara Street Figthter 5

Dupa cum bine stiti, varianta de PC a lui Street Fighter 5 este departe de a fi grozava. Problemele legate de control sunt surprinzatoare, iar cele de conectivitate aduc aminte de varianta de Games for Windows Live a lui Street Fighter 4, si o pun intr-o lumina pozitiva. Asa ca cei de la Capcom au promis ca vor repara probleme si au detaliat ce vor primi cele doua variante ale jocului.

Problemele serverelor afecteaza atat PC-ul, cat si Playstation 4. Asa ca serverele lui Street Fighter 5 vor fi actualizate, pentru a permite o conectivitate mai stabila. Acest efort deja a inceput, asa ca ar trebui sa aveti parte de o experienta ceva mai buna, iar componenta de matchmaking este in curs de a fi reparata. Se mai intampla si ca unui numar de jucator sa li se fi defectat Fighter ID-ul. Problema asta va fi rezolvata in scurt timp.

Varianta de PC a jocului a mai dat peste cateva probleme legate de anumiti antivirusi detectand jocul ca o potentiala amenintare. Asta insemna ca nu putea fi rulat daca nu cumva era trecut la lista de excluziuni. Capcom va incerca sa remedieze situatia, dar in acest caz nu prea este vina lor. Antivirusii in mod constant tind sa faca stfel de traznai, dupa cum pot intelege jucatorii de Warthunder sau a cam fiecarui MMO gratuit.

Capcom intelege ca Street Fighter 5 are nevoie de DirectInput, asa ca va fi investigata adaugarea sa intr-un nou patch. Se va adauga abiliatea de-a schimba tastele, asa ca nu va mai trebui sa folositi doar BMN,HJKL . Personal, prefer UIJKM,N. .

Va fi adaugata optiunea de-a schimba limba prin launcher-ul de Steam, momentan fiind stabilita de cea implicita a sistemului de operare, iar modul in care se schimba rezolutia va fi ceva mai prietenos, nu ca acum, cand trebuie sa treci prin fiecare ca sa ajungi la cea pe care o vrei.

Nu au specificat cand vor fi disponibile imbunatatirile, dar sunt pe drum

[PC Invasion]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close