GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Capcom va face mai multe remake-uri dupa succesul DMC5 si RE2

Capcom planuieste sa lanseze mai multe remake-uri in viitor si isi doreste sa readuca la viata si mai multe titluri din vastul sau catalog. Conform celui mai nou raport din 2019 al companiei, atat Devil May Cry 5 cat si Resident Evil 2 Remake sunt considerate doua titluri cu un succes indisputabil, iar vanzarile inregistrate de DMC5 au repus seria pe picioare.

Devil May Cry 5 a vandut 2.1 milioane de copii, readucand cu succes la viata aceasta serie.

Urmand succesul inregistrat si de Resident Evil 2 Remake, producatorul japonez pare sa isi doreasca dezvoltarea si in viitor cu si mai multe remake-uri. In plus, Capcom lucreaza activ la reintroducerea de IP-uri vechi pe piata moderna.

Initiativele noastre sunt (1) sa imbunatatim vanzarile in format digital, (2) sa crestem catalogul de titluri noi si (3) sa readucem la viata proprietati intelectuale uitate de timp.

Din cate se pare, avem sansa sa vedem inca un remake de la Capcom pana la finalul acestui an fiscal. Care dintre IP-urile producatorului japonez va vedea lumina zilei, este doar o chestiune de timp.

WCCFTech

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button