GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Capcom se bucură de vânzările de pe PC

În urmă cu un deceniu și ceva, Capcom avea obiceiul de a lansa portări de PC ale jocurilor sale în stări destul de nefericite. Ba nu aveau opțiuni de grafică, ba Resident Evil 4, un shooter, nu avea suport pentru mouse. Dar vremurile s-au schimbat.

S-au schimbat atât de mult încât Capcom consideră în acest moment PC-ul ca fiind o platformă importantă. Și asta nu este o declarație spusă la vreun eveniment de gaming unde un reprezentat de PR a fost surprins cu un microfon în față și a spus primul lucru care i-a venit în minte. Nu. Este declarația dată de șeful de operațiuni al companiei în cadrul ultimei conferințe cu investitorii.

Acesta a spus că vânzările de pe PC continuă să crească de la un an la altul, platforma fiind considerată suficient de importantă încât să se încerce îmbunătățirea continuă a vânzărilor.

De vină pentru acest succes sunt lansări recente precum Monster Hunter World și Resident Evil 2, compania neavând chiar atât de multe jocuri pe piață în ultimul an. Totuși, în curând vom vedea cât de bine se țin de promisiunea că PC-ul va fi pus la loc de seamă, cu lansarea lui Devil May Cry 5.

 

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button