PC&Consoles

Capcom ne arata personajele care nu au ajuns in Street Fighter V

De-a lungul anilor, Street Fighter a avut zeci de personaje care s-au perindat prin fata monitorului sau televizorului, jucatorii putandu-se delecta cu fel si fel de luptatori colorati si pestriti.

Asa am avut parte de yoghini flexibili, gorile verzi si de un grasun cu o codita simpatica de Ginghis Han, nu de parca rooster-ul nu era destul de colorat, putand sa gasesti fel si fel de stereotipuri, pozitive sau nu, in galeria de personaje Street Fighter. 

Regizorul jocului, Takayuki Nakayama a dezvaluit publicului o serie de personaje care nu au ajuns in joc dintr-un motiv sau altul, unele dintre acestea chiar destul de interesante.

Totusi, ce facem cu acele personaje care nu au ajuns in joc. Care au post conceptualizate si prezentate echipei de creatie si care nu au ajuns in joc pana la urma? Ei bine, Capcom s-au decis sa le prezinte publicului, intr-un gest de marinimie fara precedent.

Bine, credem noi ca sunt mult mai multe concepte de luptatori, dar ne multumim cu ceea ce am primit, astfel incepand cu:

 street_fighter_v

Fighting Literary Master:

Nakayama a afirmat despre acest personaj faptul ca este un luptator extrem de inteligent, care nu detine prea multa putere, fiind un om in varsta care tot timpul bolboroseste ceva in sinea sa.

street_fighter_v_canceledchar_1Se pare ca ideea pentru acest personaj, un politician gata de scandal, a aparut in timpul ciclului de dezvoltare pentru Street Fighter 4, dar din pacate personajul nu si-a facut aparitia nici in SFV. Pacat, parea o idee interesanta.
street_fighter_v_canceledchar_2

Clumsy Cutie:

Un personaj neindemanatic care se pare ca foloseste unelte in timpul luptei, aceasta fiind baza inspiratiei pentru un alt personaj din SFV, Laura, personaj care a trecut evident printr-o serie de schimbari.

street_fighter_v_canceledchar_3

Miss Babo:

Un alt personaj conceptual pentru Laura, care pare mai mult un luptator de Wresling, cu o musculatura puternic definita, care conform regizorului jocului a avut si un nume, dar si ea, ca si restul din aceasta lista nu a ajuns in varianta finala a jocului.

street_fighter_v_canceledchar_4

Soccer Fighter:

Acest personaj a fost indepartat pentru ca semana mult prea mult cu Roberto, un personaj dintr-o populara Manga in Japonia, Rival Schools. Aparent Roberto este si personajul favorit al regizorului jocului.

street_fighter_v_canceledchar_5

Gen’s Disciple

Daca este un persionaj care din pacate nu a ajuns in joc, este discipolul lui Gen. Aparent, exista zvonuri cum ca acest personaj este inca la nafatalina, dat fiind definitia concept-art-ului, dar ne-ar fi placut sa vedem un urmas al  Assassin’s Fist-ului.

street_fighter_v_canceledchar_6

The Teacher:

Un personaj care a stat si el la baza inspiratiei pentru F.A.N.G., doar ca acest profesor folosea niste arme negre si otravuri. Aparent a fost indepartat din rooster pentru ca nu era destul de … Rau!

street_fighter_v_canceledchar_7

Prototype Shadaloo Soldier:

Soldatii Shadaloo nu prea au fost portretizati in joc, din pacate am putea spune, totusi Nakayama a dorit unul, care din pacate are niste radacini prea adanci in AVP, motiv pentru care a fost si retras.

Capcom

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button