MORE

Capcom misca iar pe frontul Onimusha

Onimusha este o serie de jocuri care in ultimul deceniu nu a prea mai dat semne de viata. A fost un joc de browser pe care nu il mai tine minte nimeni in 2012, dar in afara de asta, mai nimic. Asta s-ar putea schimba in curand, deoarece Capcom a inregistrat o noua marca pentru Onimusha, ceea ce inseamna ca se pregateste un nou joc!

Dar inainte de a topai de bucurie ca vom primi un nou Onimusha, entuziasmul trebuie temperat pentru ca ar putea fi vorba de orice. Si avand in vedere reusitele recente ale companiei, s-ar putea sa nu fie tocmai vorba de un joc exceptional precum Onimusha 3: Demon Siege, ci inca unul de browser pe care nu il va juca cineva vreodata.

Pentru cei care nu cunosc seria, Onimusha este succesiune de jocuri de actiune plasate in Japonia feudala… si ocazional in Franta contemporana, sau cel putin asta se intampla Demon Siege, la care cel mai des trebuie sa te lupti impotriva unei incarnari demonice a lui Nobunaga Oda.

Demon Siege chiar a fost remarcabil la vremea sa, atat pentru un intro lung de 6 minute care avea la vremea sa un CGI exceptional, gameplay grozav, cat si pentru faptul ca l-a avut pe Jean Reno ca personaj jucabil principal. Da, puteai juca in rolul lui Leon.

O ecranizare dupa Demon Siege era discutata cu multi ani in urma, dar nu s-a manifestat.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button