GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Capcom isi intreaba fanii daca vor sa testeze un nou Resident Evil

Capcom loveste din nou! Chiar daca remake-ul lui Resident Evil 2 a fost lansat anul acesta, ultima lansare oficiala a seriei a fost Resident Evil 7 in 2017, iar acela a fost o noutate bine venita pentru serie. Odata cu aceasta veste toti ochii sunt pe Capcom, curiozitatea fiind daca acestia vor lansa tot un titlu first person in urma succesului pe care l-a avut RE7 sau daca vor reveni la formula originala, cu un horror la persoana a treia. La aceasta intrebare vor primi raspunsul o mana de norocosi care vor testa noul joc in Septembrie.

Conform unui email trimis de programul Biohazard Ambassador si obtinut de siteul Biohaze, publisher-ul a trimis invitatii fanilor din comunitatea Resident Evil pentru a testa un nou titlu din serie, care este inca in stagiul de dezvoltare. Testele vor avea loc la inceputul lunii Septembrie, iar proiectul este dezvoltat de Divizia 1 de la Capcom, ceea ce inseamna ca nu va fi doar un spin-off precum Umbrella Corps.

Resident Evil 7 si modul de joc la prima persoana

Chiar daca exista un program de ambasadori si in Statele Unite, se pare ca acest test se va desfasura doar in Japonia. Poate vom auzi mai multe despre acest joc in Septembrie – desigur, daca informatiile nu vor fi puse sub NDA.

Luand in considerare ultimele jocuri lansate de Capcom, deja privesc cu ochi buni aceasta noua intrare in seria Resident Evil si sunt pregatit pentru alte ore de senzatii tari la prima persoana, intrucat RE7 m-a tinut in tensiune ore bune.

Destructoid

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button