GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Capcom are acum reduceri masive pe Fanatical la majoritatea jocurilor sale

Dacă vă plac jocurile realizate de Capcom – vorbim despre serii ca Mega Man, Monster Hunter, Resident Evil și altele asemănătoare – atunci veți dori să aruncați o privire la următoarele oferte. Chiar acum, Fanatical are o perioadă de reduceri la jocurile Capcom, care are parte de prețuri scăzute cu până la 80% pentru foarte multe titluri. Jocurile vin sub formă de coduri Steam, iar promoția se termină pe 7 octombrie. Să alegem unele dintre cele mai bune oferte.

Cu Mega Man 11 care tocmai s-a lansat, nu este deloc surprinzător să vedem că această serie lungă de platformere de acțiune beneficiază de o reducere semnificativă. Noul joc este deja cu 20% mai ieftin (23.87 euro), iar restul seriei de bază se poate obține cu Mega Man Legacy Collection și Mega Man Legacy Collection 2 pentru doar 31.98 euro în total. Jocurile Mega Man X Legacy Collection sunt la 16 euro fiecare, de asemenea.

Seria Resident Evil se află la reducere și are prețuri mici, iar Resident Evil 7 costă doar 17,39 euro, iar jocurile anterioare sunt mult mai ieftine. Puteți obține chiar și o reducere de 20% pentru pre-comanda viitorului titlu al seriei, Resident Evil 2 Remaster, care are acum un preț de 47,75 euro.

Fanii jocurilor de luptă pot lua Street Fighter V: Arcade Edition la 26,79 euro sau Street Fighter: 30th Anniversary Collection la 23,19 euro. Și dacă aștepți să se lanseze anul viitor Devil May Cry 5, puteți să ajungeți la zi cu seria cumpărând Devil May Cry HD Collection cu doar 17,39 euro și Devil May Cry 4 Special Edition cu 9,99 euro.

Veți găsi mai multe oferte de jocuri de la Capcom pentru jocurile de pe PC vizitând link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button