PC&Consoles

Capcom anunță Street Fighter 5 Arcade Edition

Street Fighter 5 a fost lansat în februarie 2016, și a fost chiar bun, dar incomplet. La început jocului i-au lipsit unele caracteristici esențiale unui fighting game modern, cum ar fi arcade mode, story mode, best-of-three versus mode.

Reacția comunității a fost una destul de puternică încât a reușit să convingă pe Capcom să-și ia angajamentul de a completa jocul în următoarele ediții. Poate că Street Fighter 5 Arcade Edition nu este rezultatul acestui angajament, dar măcar pare să respecte o direcție bună.

Street Fighter 5 Arcade Edition va include tot ce era în varianta inițială a jocului, la care se mai adaugă:

  • Arcade Mode
  • Extra Battle Mode
  • Scheme V-trigger noi
  • Gallery
  • Interfață nouă
  • Caracterele din DLC-urile primului sezon
  • Caracterele din DLC-urile celui de-al doilea sezon

Arcade Mode va permite jucătorilor să lupte împotriva calculatorului pe șase căi distincte care duc către finaluri diferite, funcție de rezultate. Extra Battle Mode oferă provocări exclusive disponibile doar într-o perioadă limitată. Capcom a declarat:

Cu noi provocări deja adăugate, și cu nou conținut încă neanunțat pe drum, Street Fighter V va continua să livreze conținut nou și de actualitate în mod regulat pe parcursul lui 2018 și mai departe.

Mai multe detalii vor fi oferite cu o altă ocazie.

Street Fighter 5 Arcade Edition va avea prețul de 40 euro, iar tot conținutul (cu excepția caracterelor din DLC-uri, care în continuare vor putea fi deblocate cu Fight Money) va fi oferit gratuit celor care au deja jocul original. Data de lansare planificată este de 16 ianuarie 2018.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button