PC&Consoles

Capcom anunță o relansare a lui Okami în HD

Mai țineți minte Okami? Acel joc făcut de Clover Studios care nu era God Hand. Eh, Capcom se pregătește pentru relansarea sa.

Compania a dezvăluit că la mai bine de un deceniu după lansare va lansa o variantă ușor actualizată a lui Okami va fi disponibilă anul acesta. Dar de data aceasta nu doar pe console, ci va veni și pentru PC. Din păcate, nu și pe Switch, deși ar fi genul de joc ce s-ar potrivi numai bine cu această platformă.

Aceasta nu este tocmai prima variantă HD a lui Okami, fiind disponibil ceva similar pentru PS3 acum câțiva ani, dar de această dată merge până la rezoluția 4K. Dispune totuși de opțiunea de a păstra aspectul 4:3 pentru cei care vor să păstreze experiența intactă.

Dacă nu știți despre ce era vorba în Okami… veți afla pe 12 decembrie anul acesta. În rest, este despre lupta unei zeități a soarelui ce a luat forma unui lup împotriva unor entități demonice. Este un joc foarte stilizat și creativ. Acum trebuie doar să așteptăm să primească și God Hand un astfel de remake.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button